Featured, nieuws

meer over ons vernieuwde restaurant

“Het idee begon met nieuwe tafels en stoelen…”

Dit idee resulteerde in een complete verbouwing waaronder een toffe bar aan de andere kant van de zaak, nieuw behang, vernieuwde toiletgroepen, een nieuw terras, nieuw bestek – en natuurlijk nieuwe tafels en stoelen. Al met al, van het één val je in het ander, veel dingen hebben we meegepakt met oog op duurzaamheid, zoals bijvoorbeeld nieuwe hr++ ruiten en het vervangen van halogeen naar ledverlichting. Dankzij de hulp van fantastische, talentvolle vrienden en kennissen, is de gehele verbouwing binnen drie weken gerealiseerd. “We zijn blij en dankbaar dat we onze gasten deze luxe en comfort kunnen bieden. Voor nu weer gas erop in de keuken! Klaar met de voorkant haha,” zeggen Tom en Suzie.