In oktober 2018, net na ons een-jarig jubileum, kregen wij bericht van Gault en Millau. “Jullie staan in de vernieuwde gids van 2019 …. ”
Fantastisch nieuws! Wij zijn nieuwe binnenkomers met maar liefst 13,5 punt en zijn erg trots.
“Wij bedanken uiteraard ons team voor hun inzet!,” zegt Tom van Aken.
“Suzie’s en Van Aken, dat zijn chefkok Tom Van Aken en zijn partner en gastvrouw Suzanne van Haaster. Maar ook: een warm welkom, fijne gastvrije bediening en smakelijke gerechten. Tom kookt vanuit een Franse basis, maar laat zich ook inspireren door Oosterse invloeden. En koken kán hij. Wij watertanden nog een beetje na van de dungesneden zeebaars, ingelegd met basilicum, limoen, sesam en yuzumayonaise, geserveerd met dungesneden komkommer en ongepelde gebakken Hollandse garnalen. Wat een rijkgeschakeerd en harmonieus gerecht. Bij ‘Suzie’ ben je in goede handen voor wijnadvies en wijn-spijscombinaties. Compacte wijnkaart met leuke wijnen.” (Bron: https://nl.gaultmillau.com/restaurant/suzie-s-van-aken)