Geen categorie, nieuws

Vernieuwde openingstijden wegens taartendrukte!

.

Zoals u misschien al weet levert Suzie’s & Van Aken hier in de buurt ontzettend veel taarten. Het hoogseizoen is onderweg, de strandtenten zijn weer open en er komen steeds meer klanten bij. Om onze kwaliteit optimaal te waarborgen zijn wij per 2 april geopend vanaf 17:30 en op vrijdag & zaterdag vanaf 16:00. Voor de lunch zijn wij wel geopend op aanvraag. U kunt dus altijd even bellen.

Wij hopen u deze zomer te zien op ons vernieuwde avondterras .. #staytuned

 

Nieuwsgierig waar u kunt genieten van Suzie’s Cheesecakes, Carrot Cake, Red Velvet, Pecan Pie …. ? 
Snel naar Hortus Botanicus (Leiden), De Poort van Leyden (Leiden), Brasserie Buitenhuis (Valkenburg), De Oude School (Warmond), Strandpaviljoen Willy Zuid (Katwijk), Schuitemaker (Katwijk), SandCbar (Katwijk), De Branding/Winterlodge (Noordwijk), Witsand (Noordwijk), TulumTulum (Noordwijk) 

VERNIEUWDE OPENINGSTIJDEN PER MAANDAG 2 APRIL 2018
Maandag t/m donderdag: 17:30 – tot laat
Vrijdag en zaterdag: 16:00 – tot laat
Zondag: geopend op aanvraag
Lunch: geopend op aanvraag