Welkom op onze website!

“Pure ingrediënten, vol van smaak, staan bij Suzie’s & Van Aken in Oegstgeest centraal. Als chef-kok en patissier werken wij met producten waar wij de herkomst van kennen. Smaakcombinaties worden met volle overgave en op ambachtelijke wijze voor u bereid. Geniet van een culinaire tocht vol verassingen en verhalen over misschien wel onze moestuin of toch die mooie fles wijn uit de Rioja.. Geniet van de bevlogenheid van onze koks en proéf. Geen smaakpapil blijft onberoerd bij ons in het restaurant.”

Suzie begon Suzie’s in de zomer van 2015, na een masteropleiding kunstgeschiedenis. Inmiddels twee jaar verder, heeft zij een patisserie opleiding afgerond en is de taartenleverancier van onder andere de Hortus Botanicus (Leiden), Strandpaviljoen Willy Zuid (Katwijk), Brasserie Buitenhuis (Valkenburg), De Poort van Leyden (Leiden), Schuitemaker (Katwijk), Strandpaviljoen SandCbar (Katwijk), Witsand (Noordwijk), Tulum Tulum (Noordwijk) en De Branding (Noordwijk).

Tom is chef-kok en werkte in het verleden bij onder meer De Beukenhof (Oegstgeest), Restaurant Dartel (Leiden), Restaurant de Knip (Voorschoten), Visrestaurant KW106 (Katwijk) en Restaurant In Den Doofpot (Leiden). Als mede-eigenaar en chef-kok van Bistro Bree56 in Leiden, besloot Tom om zijn horizon te verbreden in Oegstgeest. Van Aken bedrijft een Frans-Aziatische keuken. Veel van de in de keuken gebruikte groenten, kruiden en eetbare bloemen, worden door de koks verbouwd in de moestuinen van Endegeest.

Wilt u een bestelling plaatsen of een tafel reserveren? Heeft u vragen over bepaalde mogelijkheden wat betreft glutenvrij gebak of een catering? U kunt ons te allen tijde bereiken via de contactgegevens op deze website.

“Cateringen, bruidstaarten, een klein feestje? Alles is mogelijk. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in ons prachtige restaurant aan de Geversstraat 63A in Oegstgeest.”

Suzie’s & Tom van Aken